Bel me voor een vrijblijvende luistersessie

Live: de in-ear monitor die ons bekend maakte

De Live is de in-ear monitor waar wij met ears4U in de muziekwereld bekendheid mee kregen. Ook onze Live is volledig handgemaakt, met altijd precies het aantal drivers dat je nodig hebt. En met de bouwkwaliteit waar wij ons bij al onze eigen in-ears zo hard voor maken: ze moeten tegen een stootje kunnen.

Ervaar zelf de verschillende modellen en maak dan pas je keuze. Het op maat maken van jouw in-ears is daarna snel genoeg geregeld. Dus kom luisteren ontdekken wat bij jou past. We ontvangen je graag voor een persoonlijke luistersessie!

De Live serie leveren we met:
• een dikke vervangbare kabel
• een zwarte Peli-case met jouw eigen naam
• een schoonmaaksetje
• zoals voor al onze in-ears geldt: 2 jaar garantie en 3 maanden pasvorm garantie

Bel me voor een vrijblijvende luistersessie

Kies jouw eigen art-work

In-ear monitoring. We take it personal! Bij Ears4U heb je direct contact met de maker zelf. En voor ons is niets te gek! Je initialen, eigen logo, veel bling of juist superstrak. We maken jouw in-ears op maat én naar smaak. Dus zeg het maar… hoe gepersonaliseerd wil je het hebben?

‘Voorbeelden? Die hebben we genoeg. Want we maken alles zelf.’

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en nieuwsgierig naar voorbeelden? Check dan ons artwork en socials. Zo zie je waar anderen voor kozen. Leuk ter inspiratie voor je eigen creativiteit!

Bekijk diverse voorbeelden in onze Art gallery