Custom Sleeves

Heb je zelf al (universele) in-ears maar ben je niet tevreden over de pasvorm? Zitten ze bijvoorbeeld niet comfortabel of klinkt het geluid niet prettig? Dan zijn op maat gemaakte sleeves wellicht een oplossing voor je. Ontdek hier wat we voor je kunnen doen.

€ 125,- excl. BTW
€ 151,25 incl. BTW
Custom Made ✔️
Soft siliconen ✔️

Hoe werkt het?

Omdat we de sleeves op maat maken, bieden ze een uiterst goede pasvorm. Je ervaart meteen meer draagcomfort en je in-ears blijven beter op hun plek zitten. Telkens in je oor terugduwen is dus verleden tijd!

Ook zorgen de custom sleeves voor perfecte afsluiting waardoor de muziek beter in balans blijft. Je hoort meer details, het klinkt strakker én je hoort meer bas. Het volume kan dus omlaag waardoor de muziek minder schadelijk is voor je gehoor, terwijl je evengoed die fijne sfeer ervaart.

Bij ears4U maken we jouw custom sleeves van zacht siliconen materiaal wat voorzien is van een anti-bacteriële siliconen lak waardoor ze langer mooi blijven. Je kan ze zelf ook makkelijk met een vochtig doekje reinigen.  

We maken sleeves voor de meest gangbare universele in-ears die door muzikanten gebruikt worden. In overleg kunnen we kijken voor welke merken we nog meer sleeves kunnen maken.