Maak een afspraak

Portofoon oortje op maat

Voor portofoons met spreeksleutel waar een luchtslang op aangesloten kan worden hebben we op maat gemaakte oorstukjes. Je bent dan goed beschermd tegen lawaai van buitenaf terwijl je het geluid van de portofoon perfect hoort. Vaak maken we voor her andere oor een gewone gehoorbeschermer. Omdat de gehoorbescherming compleet rekening houdt met jouw pasvorm, zitten ze als gegoten.

Maak een afspraak
€ 125,- excl. BTW
€ 151,25 incl. BTW
Custom made ✔️
Diverse dempingswaarden ✔️
Kleuren mogelijk ✔️

Onze portofoon oordoppen worden gemaakt van hard acryl en zijn helemaal op maat gemaakt. Daardoor zitten ze beter en ben je goed beschermd tegen de harde geluiden. Zo kan je het geluid van de portofoon goed horen en wordt je niet gestoord door te harde geluiden van buitenaf.

Gehoorbescherming

Om het andere oor ook goed te beschermen maken we voor die kant meestal een gehoorbeschermer met vlakke demping. Zo blijft de muziek mooi en kun je toch nog gewoon comuniceren. Je kan kiezen uit verschillende dempingswaarden, waardoor je altijd de juiste demping hebt. Extra info over gehoorbescherming vind je hier.

  • -10 dB demping
  • -15 dB demping
  • -20 dB demping

Als set of los

Als je meestal niet in een te luide omgeving staat kan je het portofoon oortje ook los bestellen.

  • Alleen Porto oortje op één oor € 60,00 ex. btw
  • Als set met gehoorbeschermer € 125,00 ex. btw

De portofoon wordt niet mee geleverd.

Customizen met kleuren

Standaard zijn de oortjes transparant. Maak je oortjes nóg meer van jou door ze te laten personaliseren in jouw favoriete kleur.

  • € 10,00 ex. btw