/

Moksi

aug 17, 2018

DJ duo Moksi test de Live 3.5 van ears4U voor DJ mag.

 

Samir en Diego vertellen

Tijdens de luistersessie in de shop was er voldoende gelegenheid om alle modellen te testen. Na het luisteren konden we al snel de conclusie trekken dat de Live 3.5 voor ons het meest geschikt is. We hebben ook allebei gekozen voor gehoorbeschermende plugs om optimaal beschermd te zijn als we in een luide omgeving staan. 

 

Het oordeel

Je hoort aan deze op maat gemaakte inears dat ze met veel zorgvuldigheid en vakmanschap zijn gemaakt. Kraakhelder geluid en een perfecte pasvorm. Met vijf drivers in elk oor hoor je letterlijk elk detail van de platen die je draait. Onze mixen zijn er gigantisch op vooruit gegaan.

Na wat road-testing kwamen we er ook achter dat de in ears zélfs fijn zijn als ze uit staan, slapen was nog nooit zo rustgevend tijdens een lange vlucht. Naast de super gedefinieerde speakers heb je ook geen last meer van de podiummonitors en het harde geluid van de PA. Het volume hoeft niet meer zo hard omdat je alles duidelijk hoort. Het ziet er ook veel beter uit dan zo’n lompe headphone.

Buiten onze outfits dagen we onszelf uit om met elk aspect van onze shows next level te gaan dus bijpassende in ears waren slechts een kwestie van tijd. Wij hebben gekozen voor een gouden variant: deze in ear zelf is goud met glitters en ook de buitekant is helemaal goud. Dat sluit perfect aan bij onze stijl. Dus het is niet alleen een praktische vooruitgang, het is een statement.

De in-ears zijn van goede kwaliteit, ears4U levert goede service en alleen maar voordelen. Of je dj, gitarist, drummer of zanger bent, we raden iedereen deze inears aan. 

 

Lees meer over de test van Moksi op DJmag