In-ear headphones

In-ear headphones voor DJ's

Custom in-ear Headphones

 

De nieuwe trend in de DJ booth heet in-ears. Een geheel nieuwe beleving van monitoring.

De Ears4U Custom in ear headphone wordt volledig op maat gemaakt. Van jouw eigen oorafdruk wordt een perfect passend product gemaakt waarbij je alleen nog maar hoeft te kiezen welke sound & looks je wil.

De In-Ear headphone is praktisch in gebruik, veilig voor je oren en kan je overal mee naar toe nemen en gebruiken. Ook in de studio tijdens produceren en masteren zijn In-Ear headphones geweldig. Alle details zijn nog nooit zo duidelijk geweest en alle frequenties zijn goed in balans. Onderweg kun je met de In-Ear headphone ongestoord genieten van top kwaliteit audio.

Met de op maat gemaakte Cue serie van Ears4U bieden wij de beste In-Ear headphone speciaal ontwikkeld voor de EDM scène.

  • Strakke Bas, door het gebruik van MultiBass speakers met basreflex techniek
  • Controle over volume van monitor en Cue zonder last te hebben van de mainspeaker
  • Oneindige keuze mogelijkheden in Looks & Sound

 

Op maat gemaakt en customizable

We willen iedereen kennis laten maken met deze Custom In-ear headphones. Met een speciaal ontwikkelde luisterset is het mogelijk om alle modellen eerst te beluisteren om op die manier je favoriete sound te kiezen voordat ze op maat gemaakt worden.

Je op maat gemaakte In-ear headphone wordt nog persoonlijker door hem te customizen. Hij kan in alle mogelijke kleuren uitgevoerd worden in jouw eigen stijl, van Glow-in-the-dark tot transparant en met de meest gave logos en glitters of kristallen.