Gehoorbescherming op maat

Gehoorbescherming op maat

Op maat gemaakte gehoorbescherming

Onze gehoorbescherming op maat worden uitgerust met een speciaal muziek filter. Omdat ze op maat gemaakt zijn zitten ze als gegoten. Je kunt kiezen uit hard of zacht materiaal. 

 

DM Filter:

Dit filter is bij uitstek geschikt als gehoorbescherming voor muziek. Dit muziekfilter heeft over het gehele frequentie bereik een vlakke demping waardoor de muziek niet vervormd. Het volume gaat omlaag waardoor de muziek minder schadelijk is voor het gehoor.

 

Demping:

Met een gemiddelde demping van 15 Decibel is je gesprekspartner nog goed verstaanbaar en blijft de muziek mooi. Het wordt bijvoorbeeld gebruikt door festivalgangers, door muzikanten tijdens repetities, discotheek bezoekers en ga zo maar door.  

Sta je lange tijd in een zeer luide omgeving, dan adviseren we filters met iets meer demping. Bijvoorbeeld bij DJ' s in the booth, waar het geluid vaak extra hard gaat omdat je cue nog boven de monitor in de booth uit moet komen. Met een demping van 20 dB blijft de muziek mooi maar moet je je iets meer concentreren om een gesprek te voeren. Sta je als festivalganger het liefst met je neus in de geluidsboxen, dan is een gehoorbeschermer met 20 dB demping ook geen overbodige luxe.